Förra måndagen åskade det här. En vecka senare var marken täckt med tre decimeter snö. Det svänger. Travtränare Fredrik kunde dock skryta om nästan en meter snö, men så bor han i skogen också.
  Jag såg det senaste avsnittet av Prison Break i HD-format till dagens frukost. Det är verkligen en helt annan upplevelse att se alla detaljer, men jag väntar med att köpa en HD-tv.
  Musikaliskt är det få saker som funkar så irriterande på mig som Veronica Maggio. Hennes melodier är det inget fel på, men texterna får Basshunter att framstå som en högklassig poet. Exakt vad hon vill säga vet jag inte.
  Just nu ägnar jag dagarna åt att skapa modeller i 3D. Det är något helt nytt, och till min stora förvåning är det otroligt fascinerande. Just nu skapar jag ett rum jag en gång hoppas att kunna få bygga i verkligheten. Om jag sedan kan placera en 275 centimeter lång konsertflygel från Yamaha där är däremot mer tveksamt. I fantasins värld går dock allt.
  Vad som är en bra text? "All the flowers that you planted baby, in the backyard, all died when you went away." är rader jag gärna hade skrivit. "Wrap her up in a package of lies. Send her off to a coconut island." är en annan favorit. Prince och Counting Crows ligger bakom dem.
  "Förra veckan åska, denna vecka snö. Jag har ingen brådska, snart så blir det tö" - Veronica Maggio, Prince, Counting Crows eller Magnus Stålberg?