"Hur går det med boken?", "Har du jobbat något med rummet?", "Skriver du några låtar nuförtiden?", "Varför bloggar du inte längre?". Jag har skrivit om det förut, men nu ska jag göra det igen. Det handlar om inspiration.
  För att springa två varv runt Falu gruva krävs inspiration. Om man vill ta lite bra bilder med kameran krävs inspiration. Självklara saker, men var hittar man inspirationen? Var finns den för olika projekt livsviktiga inspirationen? Ja, den som det visste. Ibland kan en irriterad promenad hem från en dålig föreläsning ge inspiration till en av de bästa bilder man tagit. En annan gång är det ett sms med en injudan till en middag som gör att man skriver fem kapitel på sin bok av bara farten.
  Och varifrån kom inspirationen till den här bloggtexten? Jo, ur det faktum att jag var totalt oinspirerad och den utmaning det innebar att trots det försöka få ihop några meningsfulla rader. Utmaningar är inspirerande. Kanske är det nyckeln?
  Något som nästan alltid är inspirerande är musik.  Att lyssna på  En näve näring från Stefan Sundströms nya platta är inspirerande. Recension av hela plattan kommer snart. Jag måste bara invänta inspirationen ...