Travtränare Fredrik (eller är det köksfläktsmontör?) har uppmanat mig att blogga. Jag vet inte om han var orolig att jag tappade bort mig helt i nostalgitrippen till Råsunda.
  Nejdå, jag har varit fullt medveten efter den lilla minnesutflykten. Alldeles nyss skrev jag klart en recension på en platta som jag lyssnar på hela tiden just nu. Musik blir inte bättre än så. Så, upptäck Counting Crows!
  Ska jag tycka något Henrik Larssons "knytnäve"? Nja, jag vet inte. Det var ett otroligt klantigt "hjärnsläpp" av Henke. Mer tycker jag inte.
  Moderaterna annonserar stort på pelare nu: "Vi behöver ett nytt arbetarparti!". Exakt varför Moderaterna driver en sådan kampanj vet jag inte, men de är kanske rädda att de ska vinna valet annars. Ett arbetarparti varken är eller kommer Moderaterna att bli. Det vore bättre att de talade om vilken politik de egentligen vill ska regera i Sverige. Något som för övrigt gäller alla partier.
  Emma Green ska inte hoppa mer höjdhopp i år. Det var inte särskilt förvånande. Eftersom hon sannolikt inte vill byta pojkvän bör hon byta tränare. Vem vill vara i samma träningsgrupp som fenomenen Christian Olsson och Kajsa Bergkvist. Man kan få prestationsångest för mindre ...