Idag hyllade Falun systrarna Kallur. Åtminstone pamparna i stan och några andra. Själv hade jag ingen aning om det. Det är möjligt att det helt enkelt inte fanns någon annan tid som passade Kallur-tjejerna och då är det inte mycket att säga om. I annat fall är det en skandal att inte en sådan hyllning skedde när faluborna hade en vettig chans att delta. Det hade Susanna och Jenny varit värda.
  Jag har börjat tända mina lampor på kvällarna. Det känns som evigheter sedan jag gjorde det. Och det är mörkt ute när klockan är tio.
  Travtränare Fredrik meddelar att han numera också är köksfläktsmontör. Med så långa titlar måste han ha ett A4 som visitkort.
  Min systerson Morgan är en naturälskare, med bär och blommor som specialitet. Tidigare i sommar läste jag en blombok med honom. Där stod att läsa att renfanan doftar sommar och om man vill bli påmind om sommaren kan man torka renfanan och ta fram den på vintern. Jag känner inte till en enda blomma som luktar så illa som just renfana, och jag kan tänka mig åtminstone 40 andra blommor jag hellre låter påminna mig om sommaren. Den där blomboken måste vara skriven av en sadist.
  Just nu är det mycket som är sjukt bland några av våra tidigare friidrottare. Det är en personlig tragedi som spelas upp i det ena fallet. Hela affären luktade illa från början men nu börjar det klarna. Höjdhopparen har alltid gått sin egen väg. Häcklöparen har uppenbarligen varit betydligt mer vilsen än någon utomstående kunde ana.