Så var då även Justin Gatlin dopad. Å andra sidan har jag svårt att bry mig i sprinterdistanserna i friidrotten. Även där är det lite för många som gillar att tanka med otillåtna bränslen.
  Det kom ett nytt svar från Tele2Vision eftersom jag ju inte var riktigt nöjd med det första. Jag kan inte påstå att det nya svaret var bättre: "Du får själv ta reda på hur du ska göra", meddelade Maria på deras kundservice. Självklart svarade jag att det är precis just det jag försökt göra, utan att lyckas. Fortsättning följer.
  Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den nya singeln I samma bil med Bo Kaspers Orkester. Hur som helst har jag hög HD-rotation på den just nu - tillsammans med Patrik Isakssons Hos dig är jag underbar från Skansen. Även Peps Perssons dubbel-cd med hans bästa låtar trängs i mina högtalare.
  När det gäller min nackspärr så är den bättre, men bra är det inte. Jag påminner om lutande tornet i Pisa och kanske måste den gamle mannen ta sig till en kotknackare för första gången någonsin. Så här går det inte ha det.
  Och Peps sjunger "Sicket elände" ...