Jag har fyllt år och blivit 40 år stor. Den stora festen får vänta till våren, men en mindre och väldigt trevlig tillställning anordnades för mig på lördagen. De närmaste i familjen var på plats och det åts, dracks och skrattades gott. Jag är väldigt glad att alla kom. Många fina presenter blev det dessutom.

En present jag gav till mig själv fick jag i torsdags när jag tillsammans med gode vännen Stefan såg Jill Johnson i Falun. Vi värmde upp med en öl på O'Learys och var tidsoptimister vilket gjorde att vi kom in i salongen några sekunder innan Jill skulle komma in. Vi hann precis sätta oss, sedan kom hon. Redan efter en låt insåg jag att jag borde ha gjort något som jag inte gjort innan vi gick in. Behovet gjorde sig påmint i 40 minuter innan jag till slut inte fixade att sitta kvar utan var tvungen att hitta en toalett. Vi satt längst in mot mixerbordet på översta raden. De som reste sig gjorde det med ett leende och jag fick lätta på trycket. Dessutom var jag inte ensam. En arbetskamrat till pappa satt på samma rad och passade på att göra mig sällskap.

Resten av konserten blev en ren njutning. Efteråt signerade Jill skivor, poserade och var trevlig mot alla. Ett bra fototillfälle som jag inte missade.

{gallery}bloggbilder/101007{/gallery}