Det var inte Victorias och Daniels fel att Ebba von Sydow och Magdalena Ribbing pratade sönder veckorna innan bröllopet. Allt snack om hur "fantastiskt duktig Victoria är som kan prata" och andra idiotier var inte hovets påfund. Det är pinsamt att 2010 ha vuxna människor som sitter i tv och verkar tro att andra vuxna människor är som barn, och som ska berömmas när de lyckas säga "Hej" och "Goddag".

Bröllopet däremot, det var fantastiskt. Jodå, jag såg det. Jag såg festen också. Det var ju det allt handlade om. Månaderna innan med bröllopstjat gick att undvika. Hur tramsigt det än var.

Det går att säga massor om hela historien mellan kungadottern Victoria och den "vanlige" Daniel, och det mesta är sagt. Jag konstaterar bara att det tal Daniel höll vid bröllopsmiddagen var stort. Att komma in i en så larvig värld som den kungliga i många fall är, det kan inte vara lätt. Han tvingas att anpassa sig till den för att få sin prinsessa. Utan att känna Daniel särskilt väl är jag övertygad om att han inte varit i närheten av att hålla ett så stort tal tidigare i livet. Jämför man det med hans svärfar, som i hela sitt liv haft chansen att träna både teoretiskt och praktiskt, så skötte sig Daniel oerhört bra. Även Daniels pappa Olle svarade för ett tal som överglänste Kungens. Visst, Kungens tal var helt okej det också. I närheten av Daniel lär han aldrig komma, hur som helst.