I musikrecensenternas tomteverkstad är sågen det populäraste verktyget. Åtminstone när de tävlar i att kapa Idol-Markus nya platta. Trots att jag också sågat friskt när det gällt höstens Idol (och att jag inte gillar programmet alls) så kan jag inte låta bli att undra om recensenterna ens gett plattan en chans. Likväl som en av kvällstidningarnas recensent kritiserar plattan för att låtarna redan var inspelade när Markus gjorde sångpåläggen, så kan man fundera på om inte även recensionerna låg klara redan innan skivan var klar att lyssna på.
  Nu när man äntligen lyckats impregnera bocken i Gävle måste givetvis media ha något att skriva om, så då är det ju tur att det finns en liten bock i Gävle som någon eldat upp. Smart drag av Gävle kommun. Man vill ju göra Gävle till en julstad och då är det ju inte helt lyckat om bocken slutar brinna varje vinter. En minibock att tutta på är en genial lösning av någon på kommunkontoret.
  Jag har inte tittat i julens tv-tablåer men visst har väl TV4 en tvåtimmars special om när bönderna firar jul? Hur ska Sverige annars klara av att få julstämning?