Den mediala dramaturgin runt Christer Fuglesangs rymdfärd är förutsägbar och tröttsam. I veckor har man eldat upp förväntningarna på detta evenemang, och nu kommer de väntade krisrubrikerna. Är det inte dåligt väder så är det elproblem. Det sägs även att det råder rymdfeber i Sverige. "Alla pratar om Christers rymdfärd". Gör de? Var?
  Nomineringarna till Grammisgalan har kommit. Veronica Maggio kan inte bli årets textförfattare. Det känns tryggt. Ledin är inte heller nominerad.
  Sedan är det den obegripliga nyheten som båda kvällstidningarna "drar" på idag: Pajasen som trodde han blivit miljonär och gick in till chefen och var oförskämd. I en intervju säger den 36-årige Steve Mosely: "Jag som trodde att alla mina bekymmer hade försvunnit ...". Mr Mosely har nog problem som inte går att bota med pengar.
  Flash-Mackan sa en bra sak häromdagen: "Om Fuglesang skulle till Mars hade det varit en stor grej". Visst, det är fantastiskt att människan kan ta sig ut i rymden. Det är dock mer än 40 år sedan någon gjorde det för första gången. Medialt är detta snäppet mindre än den uppmärksamhet Bonde söker fru får. Säger inte det rätt mycket om hur stort det är, egentligen ...