När jag tittade på de olika partiledarna efter den avslutande debatten i SVT så slogs jag av tanken att det är mycket som kan bli annorlunda på måndag. Göran Persson och Lars Ohly; där stod de med stora blombuketter i sina famnar. De log. På söndag kväll tror jag de har andra drag i sina ansikten. På måndag tror jag att de båda meddelar att de avgår. Deras koalitionskompisar i Miljöpartiet tror jag blir kvar. Åtminstone  Maria Wetterstrand - om hon nu vill fortsätta inom politiken. Jag vet ingen, oavsett partitillhörighet, som inte tycker att hon är duktig.
  Zlatan. Det gick inte. Han utvecklades inte åt det håll som jag hoppades. Som en av de största fotbollstalanger i svensk historia hade han förutsättningar att bli världsbäst - om huvudet hängt med. Tyvärr. Så blev det inte. I Zlatans värld är landet Zlatan störst. Övriga får finna sig i att vara småstater i den värld Zlatan är centrum i.
  Alliansen vinner lätt. Jag kan inte se hur utgången ska kunna bli någon annan. Det kan innebära att Socialdemokraterna får en ny partiledare. Om det blir Vanja Lundby-Wedin är det slutet för Socialdemokraterna som storparti.
  Nu ska jag ta en långpromenad så att jag kan gå med lätta steg till vallokalen imorgon.