Vi ska få digital-tv i det kabelnät jag har här i huset. Tele2vision har skickat ut en otroligt illa skriven information om den nya kanalplanen. Det är i princip omöjligt att förstå exakt hur jag ska göra för att behålla de kanaler jag har idag. Av den anledningen valde jag därför att mejla kundservice på Tele2vision. Eftersom jag läst både den information som kommit per post och den som finns på företagets hemsida så var det nästa steg för att förstå. Svaret jag fick var inte helt oväntat precis lika dåligt som företagets information: "Du hittar information om våra kanaler på vår hemsida". Tack, tack.
  Pink gästade Letterman förra veckan och programmet sändes på TV6 igår. Blev nyfiken på hennes skiva, så den recenseras inom kort här.
  Det är en gåva att ha så små problem som vilka kanaler man kan se i sin tv. Bilderna från Libanon blir för mycket. Men jag kan inget göra. Jag får försöka fixa rätt tv-kanaler istället. Det är klart att man funderar ibland, men jag har insett att jag inte är den som ska rädda världen.