Mitt Göteborgsäventyr är över för den här gången. Efter 40 minuter i buss och sex timmar i bil klev jag in i min lägenhet strax efter klockan sex igår kväll. Hemresan gick bra och när vi rullade igenom Ludvika gjorde vi det i snigelfart. Vi hamnade mitt i ett enormt oväder och på vissa ställen var det flera decimeter vatten på vägen. Det blixtrade, dundrade och haglade. Att Ludvika blev utan ström ett tag förvånar inte.
  I morse hade jag att välja på att se Annika Jankell bli hypnotiserad i tv eller dra på mig löparskorna. Det blev det senare. Hjulben skulle hämtas på stationen, så det kändes som en perfekt sträcka. Jag studsade fram. Dagarna i Göteborg blev en rejäl injektion. Det måste ha varit den traditionella promenaden varje morgon - eller vad säger du, Anders?
  Aftonbladet körde en artikelserie om klimathotet nu i veckan. Helt tyst är det alltså inte. Frågan är bara om någon orkade läsa i värmen ...?
  Någon som vet hur det gick för Jankell när hon hypnotiserades? Det hade varit kul att se hur hon beter sig när hon är i ett naturligt tillstånd ...